Vigselprogram "Timeline"

25 kr


I detta vigselprogram, som viks upp, möts gästen av en dekorativ tidslinje över bröllopsdagen Personliga illustrationer skapas över er kyrka, festlokal och andra motiv vilket gör er inbjudan helt unik. Ni kan även återanvända er tidslinje om ni redan har beställt Bröllopsinbjudan "timeline". 

Inbjudningskortet trycks på matt premiumpapper och trycks i Sverige. Vigselprogrammet går att få i två olika storlekar. Den större varianten är storlek A4 (21x30 cm) uppvikt och A5 (15x21 cm) ihopvikt. Varianten Mellan är storlek A5 (15x21 cm) uppvikt och A6 (11,5x15 cm) ihopvikt. 


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj och bestäm i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!