OM DIDRIKS DESIGN

Ellen Didrik är en illustratör som nu driver sitt egna företag Didriks Design. Idén att starta eget växte under mammaledigheten då barnrummen saknade färgglada och söta barntavlor. Ellen har alltid älskat att illustrera och att nu få kombinera det med lekfullhet och lärande blev ett vinnande koncept.

Att skapa en hållbar konsumtion och produktion har varit viktigt för mig sedan dag ett. Alla beställningar trycks enligt principen "Print-on-demand" vilket betyder att produkterna inte ligger på någon lagerhylla utan trycks efter varje kunds beställning. På så sätt minskar vi svinnet tillsammans och trycks bara det som efterfrågas!

Alla produkter illustreras, trycks och packas personligen av mig, Ellen Didrik, i min egna lilla tryckstudio i Åkersberga, norr om Stockholm. En liten butik men med väldigt mycket kärlek bakom varje produkt!

“Jag ville att mina barn på ett lekfullt sätt skulle fortsätta sitt lärande även hemma. Vad passar då bättre än färglada tavlor som pryder rummen lika mycket som de lär ut“

Att mina illustrationer redan i små åldrar kan inspirera till att det är roligt att lära sig ny kunskap på ett lekfullt sätt har varit otroligt fantastiskt. Det ska vara lekande lätt att lära sig!


Kontakta mig!

Kontakta gärna mig för olika uppdrag inom bröllop, illustrationer och företagsdesign. 

Tveka inte att kontakta mig vid frågor!