Frågor & SVAR OM BRÖLLOP

Här hittar du dom vanligaste frågorna. Om du inte hittar svaret du söker här, så kontakta mig så hjälper jag dig. 

Hur trycks produkterna?
Alla inbjudningskort, välkomstskyltar och allt annat du kan beställa här i webbutiken trycks hemma i min egna lilla tryckstudio. Inga mellanhänder till tryckeri utan alla kort illustreras, printas och packas personligen av mig. Jag vill ha en illustration som inte är med på bilden på hemsidan, går det att ordna?

Desto personligare, desto bättre! Jag tycker det bara är roligt att ni kommer med egna ideér. Kanske vill ni lägga till ett bastubad i tidslinjen, lägga till er favoritblomma eller annat! Skriv så detaljerat ni kan i kassan eller mejla mig direkt efter ni har gjort beställningen om era önskemål. Det mesta går att fixa!


Färgerna ser annorlunda ut på skärmen och i verkligheten, varför är det så?
Jag garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Jag försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Mina inbjudningskort som jag har beställt skiljer några millimeter i storlek, varför gör dom det?
Alla kort skärs, viks och i vissa fall hålas för hand. Det kan då hända att det skiljer sig några millimeter emellan korten. Men jag strävar alltid att hålla mig till exakta mått men reserverar mig till att det kan skilja upp till några millimeter per kort.

Går det att hämta beställningen personligen?
Alla beställningar kan även hämtas upp personligen i mitt tryckeri på Södra Åsvägen 42, Österskär. Detta är för att minska svinn från papper, emballage och onödigt koldioxidutsläpp. Välkommen förbi!

Hur hanteras produkterna enligt ett hållbart och miljövänligt sätt?
Att skapa en hållbar konsumtion och produktion har varit viktigt för mig sedan dag ett. Alla beställningar trycks enligt principen "Print-on-demand" vilket betyder att produkterna inte ligger på någon lagerhylla utan trycks efter varje kunds beställning. På så sätt minskar vi svinnet tillsammans och trycks bara det som efterfrågas!

Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen så kontakta mig via e-post [email protected].


Får jag se hur bröllopsinbjudningarna ser ut innan tryck?
Inga bröllopsinbjudningar trycks innan ert godkännande. Välj antal kort i webbutiken samt andra tillval och meddela sedan i kassan så detaljerat du kan om er vision hur ni vill att era inbjudningar ska se ut. Det går jättebra att komma med nya förslag eller välja och blanda bland mallarna som visas som alternativ. Du kan också mejla denna information till [email protected] om inte all information får plats i kassasteget. Efter så återkommer jag med ett korrektur och sedan tar vi det därifrån tills ni är nöjda med er inbjudan och är redo för tryck.

Jag vill ha ett band knytet kring min inbjudan, finns det att beställa i webbutiken?
Det finns flera band att välja bland som du kan lägga till som ett tillval i webbutiken. Om du är ute efter en annan färg på bandet så kan du mejla det i din beskrivning så kan jag beställa hem det. Alla kort knyts för hand med kärlek!

På "Bröllopsinbjudan Timeline", får man personliga illustrationer på t ex sin kyrka och festlokal då?
Illustrationerna på er inbjudan anpassas helt efter er stora dag. Så det ingår personliga illustrationer just på er kyrka och festlokal eller andra händelser som ni vill märka ut.LEVERANS

Hur lång är leveranstiden?
Leveranstiden är inom 5 arbetsdagar. Oftast har du din beställning inom några dagar. Om du beställer ett inbjudningskort så räknas det från och med den dagen du godkänner korrekturet du får till din mejl. Det tar längre tid att beställa unika produkter eftersom det är inget jag har på lager eftersom det är specialbeställt av precis dig.  När det skickas från mig tar det cirka 1-2 dagar att nå dig. 


Hur skickas min beställning?
Din beställning skickas med Postnord och spårbar frakt. Frakten kostar 49 kr och det är en fast kostnad - så det är oberoende på hur många produkter du beställer. Det är alltid fraktfritt om du beställer över 499 kr. Sändningen levereras till din brevlåda och om sändningen inte får plats så kommer du att kunna hämta ut det hos närmaste postombud. Om du inte hämtar ut din beställning kommer det i retur till mig. Du debiteras då på en returfrakt på 49 kr. För nuvarande skickar jag enbart inom Sverige. 


BETALSÄTT

Vilka betalsätt finns det?
Du kan betala enkelt och smidigt via SWISH eller Klarna. Betalningen godkänner du direkt i appen med hjälp av mobilt Bank-ID. Snabbt och smidigt! Swish har ett samarbete med Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB samt Swedbank. 


Ångerrätt
Tyvärr är det ingen ångerrätt på bröllopsinbjudningarna då det är tryckt för just er. Efter godkänt korrektur ligger det hos beställarens ansvar att det är rätt. Om det däremot är jag som har tryckt efter fel korrektur eller annat fel så självklart hjälper jag till att fixa problemet! Allt jag vill är att ni ska bli nöjda med era bröllopsinbjudningar!


Integritetspolicy
Vid ett köp så samlar jag följande information om dig: Ditt för- och efternamn, din leveransadress, din faktureringsadress, ditt telefonnummer samt din mejladress. När du godkänner ditt köp i webbutiken godkänner du även att jag får spara dessa uppgifter om dig. Jag har inte tillgång till dina kortuppgifter eller åtkomst till ditt personnummer. Kontakta gärna mig om du vill att jag raderar din information i systemet. Läs mer om HÄR