Frågor & SVAR

Här hittar du dom vanligaste frågorna. Om du inte hittar svaret du söker här, så kontakta mig så hjälper jag dig. 

Hur trycks produkterna?
Alla posters, inbjudningskort, kort och bokmärken trycks hemma i min egna lilla tryckstudio. Inga mellanhänder till tryckeri utan alla kort illustreras, printas och packas personligen av mig. Jag vill ha en illustration som inte är med på originalbilden

Vill du kanske lägga till en hund eller annat djur på tavlan? Eller kanske en speciell text eller hälsning? Eller önska en specifik favoritfärg? Inga problem! På de flesta produkter kan du skriva in önskemål i fältet "Övriga Önskemål". Försök att skriva så detaljerat som möjligt. Om du har skrivit in ett specifikt önskemål så återkommer jag alltid med ett korrektur som du får godkänna före tryck. 


Färgerna ser annorlunda ut på skärmen och i verkligheten, varför är det så?
Jag garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Jag försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Mina kort som jag har beställt skiljer några millimeter i storlek, varför gör dom det?
Alla kort skärs, viks och i vissa fall hålas för hand. Det kan då hända att det skiljer sig några millimeter emellan korten. Men jag strävar alltid att hålla mig till exakta mått men reserverar mig till att det kan skilja upp till några millimeter per kort. 


Får jag se min beställning före tryck?
Vid beställning av inbjudningskort så kommer du att få ett korrektur skickat till din mejl som du får godkänna före tryck. Detta är för att det ska undvikas missförstånd och att det blir exakt så som du vill ha det. Korrekturet skickas till den mejladress som du skriver in när du gör din beställning. Det skickas INTE ut ett korrektur/förhandsvisning av Namntavlor eller Bokstavstavlor.  


Går det att hämta beställningen personligen?
Alla beställningar kan även hämtas upp personligen i mitt tryckeri på Södra Åsvägen 42, Österskär. Detta är för att minska svinn från papper, emballage och onödigt koldioxidutsläpp. Välkommen förbi!

Går det att få digital leverans på produkterna?
Alla beställningar kan även fås som en digital fil. Då får du en digital fil till din mejladress istället för i brevlådan. Då kan du skriva ut filen själv hemma, på ett tryckeri eller kanske skicka iväg t ex inbjudningskortet digitalt istället för i brevlådan.


Hur hanteras produkterna enligt ett hållbart och miljövänligt sätt?
Att skapa en hållbar konsumtion och produktion har varit viktigt för mig sedan dag ett. Alla beställningar trycks enligt principen "Print-on-demand" vilket betyder att produkterna inte ligger på någon lagerhylla utan trycks efter varje kunds beställning. På så sätt minskar vi svinnet tillsammans och trycks bara det som efterfrågas!

Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen så kontakta mig via e-post [email protected].


FRÅGOR OM BRÖLLOP

Får jag se hur bröllopsinbjudningarna ser ut innan tryck?
Inga bröllopsinbjudningar trycks innan ert godkännande. Välj antal kort i webbutiken samt andra tillval och meddela sedan i kassan så detaljerat du kan om er vision hur ni vill att era inbjudningar ska se ut. Det går jättebra att komma med nya förslag eller välja och blanda bland mallarna som visas som alternativ. Du kan också mejla denna information till [email protected] om inte all information får plats i kassasteget. Efter så återkommer jag med ett korrektur och sedan tar vi det därifrån tills ni är nöjda med er inbjudan och är redo för tryck.

Jag vill ha ett band knytet kring min inbjudan, finns det att beställa i webbutiken?
Det finns flera band att välja bland som du kan lägga till som ett tillval i webbutiken. Om du är ute efter en annan färg på bandet så kan du mejla det i din beskrivning så kan jag beställa hem det. Alla kort knyts för hand med kärlek!

På "Bröllopsinbjudan Timeline", får man personliga illustrationer på t ex sin kyrka och festlokal då?
Illustrationerna på er inbjudan anpassas helt efter er stora dag. Så det ingår personliga illustrationer just på er kyrka och festlokal eller andra händelser som ni vill märka ut.LEVERANS

Hur lång är leveranstiden?
Leveranstiden är inom 5 arbetsdagar. Oftast har du din beställning inom några dagar. Om du beställer ett inbjudningskort så räknas det från och med den dagen du godkänner korrekturet du får till din mejl. Det tar längre tid att beställa unika produkter eftersom det är inget jag har på lager eftersom det är specialbeställt av precis dig.  När det skickas från mig tar det cirka 1-2 dagar att nå dig. 


Hur skickas min beställning?
Din beställning skickas med Postnord och spårbar frakt. Frakten kostar 49 kr och det är en fast kostnad - så det är oberoende på hur många produkter du beställer. Sändningen levereras till din brevlåda och om sändningen inte får plats så kommer du att kunna hämta ut det hos närmaste postombud. Om du inte hämtar ut din beställning kommer det i retur till mig. Du debiteras då på en returfrakt på 49 kr. För nuvarande skickar jag enbart inom Sverige. 


BETALSÄTT

Vilka betalsätt finns det?
Du kan betala enkelt och smidigt via SWISH eller Klarna. Betalningen godkänner du direkt i appen med hjälp av mobilt Bank-ID. Snabbt och smidigt! Swish har ett samarbete med Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB samt Swedbank. 


Ångerrätt
Om du inte är nöjd med det du har beställt så kan du skicka tillbaka din beställning. Köparen står för returfrakten. OBS! Unika namntavlor och inbjudningskort med personlig text samt andra specialbeställda produkter med eget namn kan tyvärr inte returneras. Detta är eftersom varan har tryckts upp enligt dina önskemål. Andra produkter går att returnera om det är i samma skick som när produkten skickades från mig. 

Didriks Design
C/o Ellen Didrik
Södra Åsvägen 42
184 52 Österskär


Integritetspolicy
Vid ett köp så samlar jag följande information om dig: Ditt för- och efternamn, din leveransadress, din faktureringsadress, ditt telefonnummer samt din mejladress. När du godkänner ditt köp i webbutiken godkänner du även att jag får spara dessa uppgifter om dig. Jag har inte tillgång till dina kortuppgifter eller åtkomst till ditt personnummer. Kontakta gärna mig om du vill att jag raderar din information i systemet. Läs mer om HÄR