Kollektioner & sortimentEn bröllopsinbjudan är det första steget mot er stora dag som återspeglar er stora dag i färg & form

Med olika typsnitt, färger och detaljer utformar ni er egen stil på inbjudningarna. Har du en egen design eller idé? Kontakta gärna mig så hjälper jag till att få er dröminbjudan att komma till liv. Leveranstiden är cirka en vecka från och med godkänt korrektur. Alla inbjudningar illustreras och trycks personligen av mig i min lilla tryckstudio. Jag finns med för bollplank för idéer från bröllopsinbjudan till på-dagen-saker till bröllopet!

Att få vara med och ta del av era bröllopsresor har varit helt fantastiskt. Då varje bröllopsinbjudan är unik för just er stora dag känns det som att man skapar något alldeles speciellt. "

Ellen Didrik, bröllopsdesigner & illustratör


Beställ i webshopen

Välj antal och andra tillval i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text och andra detaljer, det går även bra att mejla in detta.

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!Ellen har varit så hjälpsam och enkel att jobba med. Möjligheten att få skapa sin egen bröllopsinbjudan på detta detaljrika plan är verkligen unikt. Hela processen gick snabbt och smidigt och resultatet blev bättre än vad vi kunnat drömma om.

E & V

Jag letade länge efter fina och personliga inbjudningskort till vårt bröllop. Jag hittade Ellen via Instagram och hon levererade 100%. Otroligt hjälpsam, återkopplade snabbt och våra inbjudningar blev precis som vi ville att de skulle se ut. Otroligt nöjda! 

E & B


Färgschema & Detaljer

Älskar du en viss kollektion men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.
Save the date

Kanske har ni inte spikat alla detaljer än? Då kan det vara perfekt att skicka ut ett Save the Date till era gäster, som gör exakt det ni vill att era gäster ska göra: Spara datumet!


Inbjudan till bröllopet

En bröllopsinbjudan är det första steget mot er stora dag och ger en perfekt chans att återspegla er stora dag i färger och form! Med olika typsnitt, färger och blommor utformar ni er egen stil och prägel på inbjudan.Hitta Sveriges bästa lokaler för bröllop

Hitta den bästa lokalen i Sverige för ert drömbröllop! Venuu.se är en gratis tjänst som har Sveriges största utbud av festvåningar, herrgårdar, restauranger och massvis med andra, till och med lite annorlunda alternativ för bröllop. Många lokaler där egen mat och dryck är tillåtna. Ta del av ett stort utbud och boka en perfekt lokal för ert bröllop på Venuu.se!Trycksaker till bröllopsdagen

Alla kollektioner går att få som matchande menyer, placeringskort, bordskarta och välkomstskylt. Håll stilen ända från Save the dates, inbjudningskort, På-dagen-saker och tackkort. Lyxa även till det med vackra fodrade kuvert som förhöjer hela känslan i inbjudningskortet när gästen med spänning öppnar kuvertet.
Om mig

Att få hjälpa er med inbjudningskort till livets alla fester som bröllop, dop och kalas är det roligaste som finns! Det känns som att jag är med på ett hörn på varje festlighet.

Jag illustrerar, trycker och packar alla produkter du hittar här i webbutiken i min egna lilla tryckstudio i Österskär, Åkersberga. Inga mellanhänder! Ibland händer det att jag till och med levererar personligen. En liten butik men väldigt mycket kärlek bakom varje produkt!Mer information
Frågor & Svar
Kontakt