Festfolder "Timeline"

25 kr


Förgyll kvällen och låt trycka upp ett personligt festprogram till bröllopsmiddagen. Fyll den med innehåll som passar just er, personliga inslag och andra element som ni tror kommer förhöja stämningen bland era gäster. Man kan även trycka initalerna på framsidan eller ytterligare information på bakisdan om man inte får plats på uppslaget. Modellen på detta festprogram kan vara ihopvikt eller stå upp på bordet.

Om ni har beställt "Timeline" inbjudningskort så passar det utmärkt att få exakt samma stil på festprogrammet.

Detta festprogram passar bättre för er som har lite mindre text och innehåll. Ni kanske har en välkomsttext, en tidslinje och en meny. Eller en välkomsttext, 2-3 snapsvisor, ordningsregler och barmenyn. Glöm inte er egen #hashtag för vänner och familj att dela bilder från er fantastiska dag!

TIPS! Låt festprogrammet stå mellan gästerna så kan man dela festprogrammet med gästen bredvid. 

Festprogrammet går att få i två olika storlekar. Den större varianten är storlek A4 (21x30 cm) uppvikt och A5 (15x21 cm) ihopvikt. Varianten Mellan är storlek A5 (15x21 cm) uppvikt och A6 (11,5x15 cm) ihopvikt. Festfoldern är i Gatefold-format.


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här produkten men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj och bestäm i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!