Festprogram "Sweet Pea"

35 kr


Förgyll kvällen och låt trycka upp ett personligt festprogram till bröllopsmiddagen. Fyll den med innehåll som passar just er, personliga inslag och andra element som ni tror kommer förhöja stämningen bland era gäster. Storleken är 21x30 cm (A4) eller 30x42 cm (A3) dubbelvikt i dragspelsform med sex kolumner/uppslag i storlek 10x21 cm (A4) och 14x30 cm (A3) på matt premiumpapper. Modellen på detta festprogram kan vara ihopvikt eller stå upp på bordet. Ena sidan trycks med valfri bakgrundsfärg och andra sidan trycks med vit bakgrund. Detta program passar er som har extra mycket text och vill kanske inkludera en rad om varje gäst eller samtalsämne.

Förslag på innehåll: Personlig tidslinje över er kärlekssaga (från första mötet till er bröllopsdag), Bröllopsbingo, utmaningar under kvällens gång, tidslinje över dagen, sånger, meny, vett & etikett, alla gästers namn och statistik bland bröllopsgästerna (ålder, gifta, kön osv). 

TIPS! Låt festprogrammet stå mellan gästerna så kan man dela festprogrammet med gästen bredvid. 

Kolla gärna datum här innan ni beställer denna produkt:
11 maj - FULLBOKAT
18 maj - FULLBOKAT
25 maj - FULLBOKAT
1 juni - FULLBOKAT
8 juni - FULLBOKAT


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här produkten men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj och bestäm i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!