Tackkort "Timeline"

25 krTacka era gäster med en bild från bröllopsdagen så kommer alla gäster att minnas och återuppleva er stora dag! Detta kort viks upp och på framsidan kan ni låta era iniatler eller datumet från er bröllopsdag tryckas. Låt en illustrerad tidslinje berätta vad ni har gjort sen bröllopet eller från er bröllopsresa som era gäster bidragit till. I priset ingår tryck av kort (framsida/baksida) och kuvert. Inbjudningskortet trycks på matt premiumpapper och trycks i Sverige.

Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just er? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just er perfekt.


Beställ i webshopen

Välj och bestäm i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!