Tackkort "Eucalyptus" med foto

35 kr


Tacka era gäster för en fantastisk bröllopsdag! I priset ingår tryck av kort, initialer på framsida och vita kuvert. Inbjudningskortet trycks på 210-grams matt premiumpapper och trycks i Sverige. Inbjudningskortet som viks upp är i storleken A6 (10,5x15 cm) ihopvikt och storlek A5 (15x21 cm) uppvikt. Inbjudningskortet trycks på matt premiumpapper och trycks i Sverige.

Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj och bestäm i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!