Bröllopsinbjudan "Lemon Love"

35 kr

Med denna färgstarka kollektion är tillägnad till brudparet som älskar färg. Passar perfekt för medelhavstemat eller växthusfesten. Bröllopsinbjudan "Lemon Love" finns sedan som matchande bröllopsinbjudan och övriga trycksaker till bröllopet. 

Kuvert ingår till varje inbjudningskort. I inbjudningskort "LemonLove" ingår tre olika delar: 1 st 21x15 cm (C5) och 2 st 11,5x15 cm (C6). Mixa & matcha bland färgerna så det matchar just er färgpalett till bröllopet.  Inbjudningskortet trycks på 210-grams matt premiumpapper och trycks i Sverige.


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj antal och andra tillval i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]Du kan även beställa ETT kort som testbeställning. 

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda! 

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!