Bröllopsinbjudan "Venue" 4-sidig

35 kr


Denna dubbelvikta bröllopsinbjudan med fram- och baksida med ett uppslag är perfekt för dig som har en speciell plats, lokal eller landskap som ska illustreras på framsidan av inbjudan. På uppslaget får det plats med mycket information eller om ni vill sätta upp dagen i form av en tidslinje eller dagsordning. Självklart kan även baksidan användas för text. Perfekt för övernattningsbröllopet eller destinationsbröllopet!

I priset ingår tryck av fram/baksida, uppslag och kuvert. Inbjudningskortet trycks på 210-grams matt premiumpapper och trycks i Sverige.


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj antal och andra tillval i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]Du kan även beställa ETT kort som testbeställning. 

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda! 

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!