Bröllopsinbjudan "Classic" 4-sidig

35 kr


Med denna klassiska  kollektion är till er som vill ha en stilren men ändå romantisk känsla. Kollektionen "Classic" finns sedan som matchande trycksaker som menyer, välkomstskylt och vigselprogram till bröllopet så ni behåller en röd tråd genom hela bröllopet. Storleken är 10,5x15 cm (C6) med fram- och baksida samt ett uppslag där mycket text får plats. Fyll uppslaget med en personlig tidslinje med illustrationer, en karta eller annan information som dina gäster kommer uppskatta. Om texten inte får plats kan man även trycka på baksidan av kortet. 

Ett vitt kuvert ingår till varje inbjudningskort. Inbjudningskortet trycks på 300-grams matt & strukturerat premiumpapper. Trycks med 100% kärlek i Sverige. 


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj antal och andra tillval i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]Du kan även beställa ETT kort som testbeställning. 

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda! 

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!