Bröllopsinbjudan "Little Hortensia"

25 krI denna klassiska och stilrena inbjudan möts gästen av dekorerande hortensia som sätter stilen på bröllopet. Denna inbjudan passar även perfekt för att kombinera med en personlig illustration över er kyrka eller bröllopslokal som ingår i priset. 

I priset ingår framtagning av design, tryck av kort och kuvert. Inbjudningskortet finns i storlek 10,5x15 cm (C6) eller 15x21 cm (C5) och trycks på 210-grams matt premiumpapper. Ni kan även välja till att få ett extra kort tryckt med ytterligare text eller personlig tidslinje över bröllopsdagen eller helgen i storlek  10,5x15 cm (C6). Trycks med kärlek i Sverige.  


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj antal och andra tillval i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]Du kan även beställa ETT kort som testbeställning. 

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda! 

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!