Bröllopsinbjudan "Hortensia"

35 krI denna klassiska och romantiska inbjudan, som viks upp, möts gästen av dekorerande hortensia som sätter stilen på bröllopet. Denna inbjudan passar även perfekt för att kombinera med en personlig illustration över er kyrka eller bröllopslokal som ingår i priset. 

I priset ingår tryck av kort (uppslag) , initialer på framsida och kuvert. Inbjudningskortet trycks på 300-grams matt premiumpapper och trycks i Sverige. Inbjudningskortet går att få i två olika storlekar. Den större varianten är storlek A4 (21x30 cm) uppvikt och A5 (15x21 cm) ihopvikt. Varianten Mellan är storlek A5 (15x21 cm) uppvikt och A6 (15x21 cm) ihopvikt. 


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj antal och andra tillval i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]Du kan även beställa ETT kort som testbeställning. 

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda! 

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!