Venue KollektionDenna stilrena och minimalistiska kollektion är platsen där ni gifter er i fokus. Inbjudan finns i många neutrala och dova färger som passar perfekt till bröllop.  

Låt en illustration över den pampiga kyrkan eller festlokalen pryda inbjudningskortet och på-dagen-saker. Ni kan även få med ett personligt sigill som pryder längst ner eller på baksidan av inbjudningskortet. Låt sigillet även tryckas på matchande kuvertfoder, menyer och välkomstskylt. Kollektionen trycks på matt premiumpapper i min egna tryckstudio med 100% kärlek. 

Att få vara med och ta del av era bröllopsresor har varit helt fantastiskt. Då varje bröllopsinbjudan är unik för just er stora dag känns det som att man skapar något alldeles speciellt. "

Ellen Didrik, bröllopsdesigner & illustratör

Trycksaker till bröllopsdagen

Kollektionen Venue går att få som matchande menyer, välkomstskylt och Save the date. Välj att få en personlig illustration över er kyrka, festlokal eller annat motiv som ni vill ska symbolisera er stora dag.

Beställ i webshopen

Välj antal och andra tillval i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text och andra detaljer, det går även bra att mejla in detta.

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


En personlig illustration

Låt er personliga illustration följa med på Save the date, inbjudan & övriga på-dagen-saker till bröllopsdagen: Välkomstskylt, menyer & festprogram. Ni får även tillgång till illustrationen så ni kan ladda upp på er hemsida.

Om mig

Att få hjälpa er med inbjudningskort till livets alla fester som bröllop, dop och kalas är det roligaste som finns! Det känns som att jag är med på ett hörn på varje festlighet.

Jag illustrerar, trycker och packar alla produkter du hittar här i webbutiken i min egna lilla tryckstudio i Österskär, Åkersberga. Inga mellanhänder! Ibland händer det att jag till och med levererar personligen. En liten butik men väldigt mycket kärlek bakom varje produkt!