Save the Date "Venue"

20 kr


I denna stilrena och minimalistiska inbjudan med rundande hörn är platsen där ni gifter er i fokus. Få en illustration över festlokalen, den pampiga kyrkan eller annat motiv som ni vill ska vara i fokus. Ni kan även få med ett personligt sigill som pryder längst ner på inbjudan. Ni kan även få sigillet stort på baksidan av kortet.

I priset ingår framtagning av design, tryck av kort och kuvert. Inbjudningskortet är i storlek 10,5x15 cm (C6) och trycks på 210-grams matt premiumpapper. Trycks med kärlek i Sverige.  


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj antal och andra tillval i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]Du kan även beställa ETT kort som testbeställning. 

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda! 

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!