Vigselprogram "Hortensia" 4-sidig

25 kr


Förgyll dagen och låt trycka upp personliga vigselhäften till vigseln. Fyll den med innehåll som passar just er, personliga inslag och andra element som ni tror kommer förhöja stämningen bland era gäster. Häftet har en framsida/baksida där du helt själv bestämmer designen som går i stil med er dekor. Formatet går att välja i storlek A6 (10,5x15 cm) eller A5 (15x21 cm). Häftet trycks på 210 gramspapper och trycks med 100% kärlek. Välj att få ett dekorativt sidenband till som går ton-i-ton med övrig design. 


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här produkten men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj och bestäm i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!