Placeringskort "Bloom"

10 kr


Placeringskort till bordet kan vara bra att ha så att alla hittar till sin plats snabbt och smidigt. Låt placeringskorten gå i samma enhetliga form som inbjudningskortet eller menyerna. Fin detalj att fästa i samma band som menyn eller välj till att få en mindre rosett knuten på sidan på placeringskortet. Placeringskorten trycks i storlek 10x6 cm och på matt premiumpapper. Du kan välja att få placeringskortet enkelsidigt eller dubbelsidigt (som står upp själv på bordet). 

Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj och bestäm i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!