Gästbok Skylt "Polaroid"

195 kr


Låt era gäster skriva en rad i en gästbok, använd kameror eller ett personligt brev som minne av bröllopsdagen. Ett roligt minne att spara och en rolig stund för brudparet att titta igenom efter bröllopsdagen. Med tydliga skyltar så kan inte gästerna missa detta roliga tillfälle! Skylten går att beställa i storlekarna 21x30 cm (A4) eller 30x40 cm på 210 grams matt premiumpapper.  


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj och bestäm i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!