Festhäfte "Venue" 4-sidig

35 kr

Förgyll kvällen och låt trycka upp ett personligt festhäfte till bröllopsmiddagen. Fyll den med innehåll som passar just er, personliga inslag och andra element som ni tror kommer förhöja stämningen bland era gäster. Häftet har en framsida/baksida där du helt själv bestämmer designen som går i stil med er dekor samt ett vitt uppslag med två sidor. Formatet är i storlek A5 (15,5 x21 cm) med vit insida/uppslag.

FYLL HÄFTET MED HUR MÅNGA SIDOR DU VILL!
Du skriver enkelt ut på A4-papper hemma om du vill få plats med exempelvis alla gästers namn och en personlig text om varje gäst. En så uppskattad gest bland gästerna och skapar bra samtal med bordsgrannarna! Fäst sidorna med ett dekorativt sidenband eller snöre som passar till just er dekor och dukning. 

Förslag på innehåll: Välkomsttext, Personlig tidslinje över er kärlekssaga (från första mötet till er bröllopsdag), bröllopsbingo, utmaningar under kvällens gång, tidslinje över dagen, sånger, meny, vett & etikett, statistik bland bröllopsgästerna (ålder, gifta, kön osv).  

TIPS! Låt festprogrammet ligga mellan gästerna så kan man dela festprogrammet med gästen bredvid. 


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här produkten men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Hur beställer jag festprogram?

Välj i lugn och ro i webbutiken vilken modell/format ni vill ha. Kontakta gärna mig om ni är osäkra på vilket format som skulle passa er. Efter beställningen mejlar ni in en FÄRDIG KOMPLETT fil (Word, PDF, Excel) till [email protected]Vänligen respektera att ha all information klar innan ni lägger beställningen. 

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck.