Festhäfte "Venue" 4-sidig

25 kr


Förgyll kvällen och låt trycka upp ett personligt festhäfte till bröllopsmiddagen. Fyll den med innehåll som passar just er, personliga inslag och andra element som ni tror kommer förhöja stämningen bland era gäster. Detta häfte passar bättre för er som har extra mycket text och information med hela 4 eller 8 sidor text (inkl framsida). Häftet har en framsida/baksida där du helt själv bestämmer designen som går i stil med er dekor. Framtagning av illustration på er festlokal ingår i priset. Formatet är i storlek A5 (15,5 x21 cm). Häftet trycks på 200 gramspapper och fästs med ett sidenband i sidan på den 8-sidiga.

Förslag på innehåll: Personlig tidslinje över er kärlekssaga (från första mötet till er bröllopsdag), Bröllopsbingo, utmaningar under kvällens gång, tidslinje över dagen, sånger, meny, vett & etikett, alla gästers namn och statistik bland bröllopsgästerna (ålder, gifta, kön osv). 

TIPS! Låt festprogrammet ligga mellan gästerna så kan man dela festprogrammet med gästen bredvid. 


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här produkten men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj och bestäm i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!