Drinkmeny 10x21 cm

25 kr

Låt illustrationer på era signaturdrinkar för kvällen pryda på denna drinkmeny! Det blir både dekorativt och informativt för gästerna när dom ska bestämma vilken drink dom är sugna på för kvällen. Går även att få en barmeny eller övrig  information tryckt på baksidan. Menyn är i storleken 21x10 cm på tjockt 210 grams premiumpapper och trycks i Sverige. Gör dagen extra speciell med matchande trycksaker som placeringskort, välkomstskylt och placeringskarta.   


Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj och bestäm i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!