Bröllopsinbjudan "Little Bow"

25 kr


Årets trend - rosetter! Låt denna dekorativa rosett pryda på allt från inbjudningskort till menyer och andra trycksaker på bröllopsdagen.  Denna inbjudan passar bäst för er som inte har allt för mycket text. 

I priset ingår tryck av kort (fram- och baksida) och kuvert. Inbjudningskortet trycks på 210-grams matt premiumpapper och trycks i Sverige. Ni kan välja mellan två storlekar: 10,5x15 cm (A6) och 15x21 cm (A5). Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj antal och andra tillval i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]Du kan även beställa ETT kort som testbeställning. 

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda! 

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!