Bordsplaceringsskyltar "Minimal"

65 kr


Välkomna era gäster till bords med tydliga och vackra bordsplaceringsskyltar. På skylten sätter man alla namn som är vid samma bord. Sätt dom på en vacker spegel, på en stor glasskiva eller i olika ramar på väggen. Skyltarna går att beställa i A5 (21x15 cm) eller A4 (21x30 cm) och trycks på matt 180 grams premiumpapper. 

Färgschema & Detaljer

Älskar du den här kollektionen men är kanske färgerna inte riktigt just rätt för just ert bröllop? Inga problem! Med ett klick kan jag lätt ändra så att det blir just era färger och att det känns alldeles rätt. Tillsammans sätter vi tonen så att det passar just ert bröllop perfekt.


Beställ i webshopen

Välj och bestäm i lugn och ro i webshopen. I kassan så skriver du in text, annan information och önskemål, gärna så detaljrikt du kan! Det går även bra att mejla in texten till [email protected]

Korrektur

När du har lagt din beställning återkommer jag inom kort med ett förslag som ni får godkänna före tryck. Vi gör sedan ändringar tills ni är nöjda!

Leverans

Sedan sätter jag igång att trycka er beställning! Beställningen skickas sedan med spårbar leverans med Postnord, säkert och tryggt!